Gati kërset boksi mes deputetit të VV-së dhe LDK-së, ja pamjet

Është evituar një përplasje fizike ndërmjet deputetëve të LDK-së dhe VV-së në seancën e sotme të Kuvendit.

Deputeti i partisë së Albin Kurtit, Hajrullah Çeku kishte një disktuim me deputeten e minoriteteve, Zikrete Aliti, pasi kjo e fundit apstenoi në një votim.

E, kjo i pengoi deputeti nga Prizreni, Xhavit Ukaj. Ai kërkoi nga deputetët e LVV-së që mos të ushtrojnë presion tek deputetja Aliti, të cilën ai e ka bashkëvendase.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT