Gardhi më i pazakontë në botë

Artisti amerikan Alison Shotz, i cili jeton e punon në Brooklyn, New York, është projektuesi i Gardhit më të pazakontë në botë.
Gardhi është specifik sepse ajo krijon efekte vizuale si një pasqyrë, në mënyrë që reflekton plotësisht mjedisin. Kjo na jep hapësirë ​​dhe kopsht apo oborr ku gardhi na jep një pamje  mahnitëse.
Ky projekt gjendet  në Parkun Skulpture Sokrati në Long Island në Nju Jork dhe është 42 cm i gjatë, 91 metra i gjerë dhe 10cm  i trashë. Materialet e përdorura në marrjen e këtyre gardhet janë akrilik, druri, alumini, dhe hekur.
Të gjithë vizitorë u mahnitën me këtë bukuri, se si reflekton dhe si e merr pamjen  varsisht prej  Stinëve.
Problemi i vetëm që ndodh në këtë lloj të gardhit është ajo që mund  të jetë i dukshëm për kafshët, por jo për njerëzit, kështu që duhet të jenë të kujdesshëm.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT