Garat sportive, ja sukseset e nxënësve të Çikatovës së Vjetër (FOTO)

Janë mbajtur disa gara sportive në nivel regjionale dhe komunal në disa disiplina sportive.

Suksese kanë arritur edhe nxënësit e shkollës së Çikatovës së Vjetër “Dëshmorët e Drenicës”, shkruan Drenicapress.info

Në nivel regjionale, kjo shkollë ka fituar vendin e parë në PingPong.

Kurse në garat në nivel komunal, vendi i dytë në shah dhe volejboll.

Drenicapress ju sjell listën e nxënësve garues nga kjo shkollë.

Pingpong vendi i parë nivelin Komonal dhe Regjional

Vajzat

1.Vahide Morina

2.Fatjona Morina

3.Erjona Karaxha

Volejboll vendi i dytë në nivelin Komonal

 Meshkujt                                                                                                                        

1.Vlorent Dubovci

2.Festim Dubovci

3.Fatlum dubovci

4.Adrian Dervishi

5.Arjanit Karaxha

6.Hamëz Dubovci

7.Benjamin Dervishi

 

Pingpong vendi dytë në nivelin Komonal

Meshkujt

1.Vlorent Dubovci

2.Adrian Dervishi

  1. Fatlum Dubovci

 

 

SHAH vend i dytë në nivelin Komonal

1.Vlorent Dubovci
2.Fatlum Dubovci

1.Erjona Karaxha

2.Vahide Morina

 

Mësimdhënsi  Shukri Morina

 

Fotografia e Shuki Morina

- Advertisement -

MË TË FUNDIT