GAP: Drenasi me 26% përmbushje të premtimeve parazgjedhore

Instituti GAP në një konferencë për media ka bërë publike “Shkallën e realizimit të Premtimeve Parazgjedhore nga Kryetarët e Komunave gjatë vitit të parë të mandatit qeverisës”, ku ka prezantuar ecurinë e realizimit të premtimeve zgjedhore të dhëna nga ana e kryetareve të komunave gjatë fushatës për zgjedhjet e fundit lokale.
Sipas vlerësimit një vjeçar të këtij instituti, komuna e Drenasit ka realizuar 26% të premtimeve parazgjedhore.
Komuna që ka realizuar numrin më të madh të premtive është “Komuna e Hanit të Elezit 33% të premtimeve të përmbushura, mandej vjen Komuna e Deçanit 31%, Malisheva 30%, Prishtina 30%, Mitrovica 29%, Graçanica 27%, Drenasi 26%, Podujeva 26%, Ferizaj 23%, Kaçaniku dhe Shterpca nga 22%, Skenderaj 21%, Vushtrria 20%, Rahoveci 20%, Gjakova, Obiliqi dhe Gjilani nivelin e përmbushjes se premtimeve aktualisht në 18%, Shtime 17%, Fushë Kosova, Lipjani, Novobërda dhe Peja me nga 16%, Vitia, Dragashi, Kamenica dhe Istogu me nga 15%, Klina 13%, Suhareka 8%, Prizreni 6%, Juniku 4%”.
Për të parë premtimet e kryetarit të komunës së Drenasit si dhe për realizimet e 26% të këtyre premtimeve për këtë periudhë një vjeçare kliko këtu
- Advertisement -

MË TË FUNDIT