Ganimete Musliu me shqiponjë dykrenare për 8 Mars

    Deputetja e Kuvendit të Kosovës nga radhët e PDK-së, Ganimete Musliu ka befasuar sot me veshjen e saj në mbledhjen e përbashkët grave deputete nga Shqipëria, Kosova, Presheva e Mali i Zi

    .Ganja është përkujdesur që 8 marsit dhe mbledhjes së përbashkët t’i shtoj edhe flamurin kuq e zi në shpinën e saj.

    Ndryshe kjo ishte mbledhja e radhës e grave deputete shqiptare e cila pasi që vitin e kaluar u mbajtë në Tiranë këtë herë u mbajtë në Prishtinë./zeri/