Gani Geci: Kjo gjë e pret atë që shkroi Komunikatën 59 kundër familjes time

Gani Geci ka folur edhe për Komunikatën nr. 59 që është shkruar kundër tij dhe familjës tij.

Ai tha se e dinë kush e ka shkruar sepse këtë gjë e ka thënë dhe Rexhep Selimi në një emision televiziv dhe se e pret kjo gjë ai që ka shkruar këtë Komunikatë kundër familjes time.

Për ta kuptuar se çfarë e pret atë person, ndiqeni emisionin “Kojshia Show” nga minuta 38:50.