Ftohen fermerët nga Komuna e Skenderajt të aplikojnë për këtë bimë mjekuese dhe aromatike “Mullagë e zezë”

Ftohen fermerët nga Komuna e Skenderajt të aplikojnë për bimë mjekuese dhe aromatike “Mullagë e zezë”.

Aplikacionin mund ta merrni në zyrat e Drejtorisë për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural në Komunën e Skenderajt.

Ndërsa dorëzimi i aplikacionit me dokumentat e kërkuara duhët të bëhët deri me datën 22.05.2018, në zyrat e Drejtorisë për Bujqësi.

 

Lexoje të plotë njoftimin e drejtorit të Drejtorisë për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural në Komunën e Skenderajt, Sokol Sallahu.

NJOFTIM-Ftohen-fermeret-nga-Komuna-e-Skenderajt-qe-të-aplikojne-per-bime-mjekuese-Mullage-e-Zeze

Rezultate imazhesh për mullaga e zeze

- Advertisement -

MË TË FUNDIT