Iu duhet të zhyten edhe të hënën.

Në Batllavë, për të dytën ditë më radhe, pjesëtarë të Forcës së Sigurisë së Kosovës,  kërkonin për trupin e 55 vjeçarit Shaban Shabani i cili sipas familjarëve, kishte rënë nga barka në ujë dhe nuk kishte dalë më.

Naim Mala përgjegjës i ekipës së zhytjes thotë se duhet të bëhen kërkimet vetëm në këtë pjesë të korridorit siç e quajnë ekipa e FSK-së deri sa të bëhet kontrollimi në këtë rrethojë nuk bëhet zgjerimi i kërkimit të trupit, njofton Klan Kosova.

E familjarët i thanë Klanit se deri në gjetjen e trupit nuk dalin për një prononcim para kamerës.

Kronikë nga Klan Kosova.