Fshatra të Skenderajt ende pa rrym

Fshatra të Skenderajt ende pa energji elektrike. Që dje nga në ora 13’ të fshatra të tërë si Plluzhina, Ticë, Likovc, Makermal, Marinë, Abri, si disa lagje të tjera ende po përballen me mungesën e energjisë elektrike.
Mungesa e deri tanishme e energjisë elektrike, 21 orë deri më tani, po shkakton vështirësi të mëdha në jetën e tyre të përditshme.
Banorët e këtyre zonave po mbesin me shpresë se ky problem do të evitohet, dhe do t’i kthehen kushteve normale të jetesës. /DrenicaPress/
- Advertisement -

MË TË FUNDIT