Ata kanë mendjen e tyre të vogël që të i’u bëjnë t’i doni, dhe të qeshni me gjërat më të vogla që ata bëjnë.

Shpresojmë se me këto foto do ta bëjmë ditën tuaj pak më të ndritur ashtu siç na i kanë bërë tonat./Indeksonline/

1.Ajo nuk mund të kuptojë pse është duke humbur

2. Sepse kjo është ajo për të cilën janë gishtërinjtë

3. Më lejoni të ju ndihmoj

4. Ajo është duke mbikëqyrur babanë e saj

5. Pozicioni më i rehatshëm i gjumit

6. Më lejoni të dal nga këtu