Fotografia më e shtrenjtë në botë kushton…

Deri më sot, fotografia “Rhein II” nga Andreas Gursky, llogaritej si fotografia më e shtrenjtë në botë (3.1 milionë euro).

Tani është fotografia bardhë e zi “Phantom” nga peizazhi dhe natyra e fotografit Peter Lik për një shumë të pabesueshme prej rreth 5,2 milionë euro, e blerë nga një koleksionist privat: Një dritë në Antelope Canyon në Arizona.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT