Policia e Serbisë ka arrestuar sot një grup kosovarësh që po tentonin ta kalonin kufirin e këtij shteti me Hungarinë në valën e emigrantëve që ka përfshirë këtë të fundit.
Agjencia e lajmeve Reuters sjell fotografi të çasteve kur emigrantët kanë rënë në duar të policisë serbe dhe janë vendosur nëpër makina të policis.