FOTO/ Momenti tmerrshëm kur demi i ngul bririn mes këmbëve toreadorit

Çasti i tmerrshëm kur demi i ngul bririn mes këmbëve toreadorit ka prishur disi atë që duhet të ishte një javë festimesh në Bilbao.

Me rastin e “Semana Granda” – “Javës së Madhe”, që zhvillohet çdo vit për të festuar kulturën baske në datat 17-25 gusht, ishte organizuar edhe dyluftimi tradicional me demat.

Por ndërsa një fotograf po përpiqej të nxirrte fotot më të bukura të festës, demi ka arritur t’i ngulë brirët toreadorit Paco Urena.

Në foto duket qartë dhembja që ndien toreadori, i cili më parë kishte ekspozuar dy veshë demi si trofe për fitoret e arritura në dyluftime të tjera.

Më shumë se 100 000 vetë mbërrijnë çdo vit në Bilbao në këtë periudhë me rastin e festës tradicionale, ku përveç dyluftimeve me demat, ka edhe muzikë live, panaire ushqimesh si dhe fishekzjarrë.

Paco Urena was pictured tussling with the animal as part of the Semana Grande (Big Week) fair in Bilbao, Basque CountryA photographer captured the moment the bull gored Mr Urena at the Vista Alegre bullring, during the Semana Grande festivalThe bullfighter, clad in a shimmering gold-coloured jacket and vibrant orange tights, let go of his archetypal red capeSpanish bulfighter Paco Urena reacts after obtaining two bull's ears trophies during a bullfight as part of Semana Grande (Big Week)'s fair at Vista Alegre bullring in Bilbao, Basque Country, northern Spain, 23 AugustBulfighter Cayetano Rivera fights a bull during a bullfight as part of Semana Grande. The takes place mid-August each yearSpanish bulfighter Paco Urena (L) toasts a bull to colleague Diego Urdiales (R) during a bullfight as part of Semana Grande

- Advertisement -

MË TË FUNDIT