Foto interesante, fytyra e Adem Jasharit në malet e Pashtrikut (Foto)

Sipas një fotografie të postuar në Facebook, portreti i komandantit legjendar është shfaqur në Malet e Pashtrikut.

“Fotoja e maleve të Pashtrikut e bërë rastësisht nga Afërdita Ajeti më 09 prill 2015, në të cilën shihet portreti i Komandantit Legjendar Adem Jashari dhe lart Shqiponja dy krerëshe”, shkruan në përshkrimin e postuar në faqen e Facebook të Shoqëria “Bashkimi Shqiptar”

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT