Foto e kthyer në pikturë e delegacionit shqiptar në Londër

Kjo është një foto e rrallë e kthyer në pikturë, e patriotëve shqiptarë që morën pjesë në Konferencën e Londrës.
Fotoja e kthyer në pikturë paraqet atdhetarët e njohur: Isa Boletini dhe Ismail Qemalin si pjesmarrës në këtë konferencë.
Piktura ka filluar të qarkulloj në rrjetin social facebook, dhe e publikuar nga Geg e Toskë. /Drenicapress/
- Advertisement -

MË TË FUNDIT