Fjolla Morina lartëson Kurtin: Mbret, ky shkarkon dhe pastron

Një pjesë e madhe e estradës shpesh dalin hapur për qëndrimet e tyre politike.

Një gjë të tillë e bën edhe Fjolla Morina e cila me zhvillimet e mbrëmshme politike ka mbështetur kryeministrin Albin Kurti.

Morina ka publikuar një fotografi të Kurtit gjatë konferencës mbrëmë ku ka shkruar:

“Mbret. Ky shkarkon dhe pastron”

- Advertisement -

MË TË FUNDIT