Fjalim emocionues nga një Veteran (video)

Listat e publikuara nga Komisioni Qeveritar për veteranët e UÇK-së ka lënë të pakënaqur shumë prej ish luftëtarëve të lirisë. Disa prej tyre pretendojnë se përkundër kontributit të tyre ata sot nuk janë në listat e veteranëve.
Ata thonë se kartelat e UÇK-së, janë shitur pas luftës dhe persona jo meritor u kanë zënë vendin atyre që me të vërtet kanë luftuar dhe kanë derdhur gjak për Kosovën, transmeton Zeri.info.
Njëri prej veteranëve të UÇK-së sot në protestën para Qeverisë, ka mbajtur një fjalim që ka emocionuar jo vetëm të pranishmit por do të ju emocionoi edhe ju pasi ta dëgjoni./Zeri/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT