Fitorja e Serbisë në shtypin serb

Mediat serbe sigurisht i janë gëzuar fitores së ekipit të tyre përfaqësues kundër Shqipërisë.

Ata kanë shkruar se ekipi kombëtar serb ka mundur të ruajë krenarinë e Serbisë në Elbasan.

Serbia me golat e Kolarov dhe Ljajic deklason Shqipërinë”, shkruan Kurir.

Ndërkaq, “Blic” ka shkruar një titull tepër të ashpër, duke thënë se shqiponjat serbe fitojnë në mes të Shqipërisë.

Tituj të ngjashëm kanë patur edhe media të tjera të mëdha serbe.

Ata i janë gëzuar fitores së Serbisë, por se nga ana tjetër janë zemëruar, sepseSerbia nuk ka shanse për kualifikim.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT