Kwame Cross bleu 160 bileta këtë muaj për lojën Virginia Lottery Pick 4. Ai luajti saktësisht të njëjtin kombinim me katër shifra për çdo biletë: 7-3-1-4.

Ky kombinim, më 5 dhjetor, doli të ishte fitues, duke i sjellë Cross 800,000 dollarë fitim në një ditë.

“Unë pashë një lajmërim në një shfaqje në TV, dhe më ngeli në mendje. Thjesht kisha një ndjesi”, tha Cross, nga Dumfries, zyrtarëve të Lotarisë, sipas një njoftimi për shtyp.

Ata numra shënuan çmimin kryesor Pick 4 prej $ 5,000, i cili u shumëfishua 160 herë për t’i dhënë Cross pagën marramendëse. Mundësia e përputhjes së të katër numrave në mënyrë të saktë është 1 në 10,000, sipas Lottery Virginia.

“Mendova, kjo nuk mund të jetë reale. Më është dashur të tërhiqem dhe ta kontrolloj 82 herë”, shtoi Cross, i cili zotëron një biznes të vogël në Washington DC. l.k/abcnews.al