“FIT”-i niset për Hungari

Disa prej pjesëtarëve të Njësitit “FIT” të Policisë së Kosovës pritet që këtyre ditëve të niset për Hungari, për të marrë pjesë në një trajnim ndërkombëtar.

PK-ja ka konfirmuar për Indeksonline se Policia e Kosovës realizon trajnime te niveleve te ndryshme qe nga ato bazike e deri te ato me te avancuara, ku përfshihen te gjitha njësitet relevante policore e deri te ato elite siç janë NJSI.

Ndërsa, shkuarja e “FIT”-it në Hungari thuhet se është në vazhdën e sukseseve të organeve të sigurisë në Kosovë.

“Këto trajnime realizohen si brenda Kosovës po ashtu edhe ne vende te ndryshme ndërkombëtare, duke përfshirë edhe Hungarinë qe ju e keni potencuar”, thuhet në përgjigjen e tyre.

Zyra për Informim e PK-se më tej thotë se në kuadër të Policisë se Kosovës organizohen poashtu trajnime të ndryshme për te gjitha njësitet policore varësisht prej planifikimeve dhe nevojës se trajnimeve.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT