Fiorentina: Salah po ikë!

     

    Fiorentina ka publikuar një komunikatë zyrtare duke konfirmuar se Mohamed Salah ka refuzuar ofertën e klubit për qëndrim në Firencë.

    “Futbollisti, nëpërmjet menaxherit të tij ka refuzuar ofertën e klubit, duke shprehur gatishmërinë të transferohet në një klub tjetër, dhe i është plotësuar dëshira”, thuhet në njoftim.

    Si duket interesimi i klubeve si Inter, Juventus, Atletico, kanë bërë që Salah të largohet nga Viola.