Filmi i njohur “Scarface” edhe në versioni modern

Filmi i njohur “Scarface”, i cili tregoj mbi historinë mafioze të biznesit të drogës do të vjen në versionin moder.
Ky film aktualisht është në dy versione, në versionin e parë të vitit 1932 ku si protagonist ka qenë Paul Muni, ndërsa në versionin e 1983 protagonist ka qenë aktori i njohur Al Pacino në rolin e Toni Montana.
Deri sa në dy versionet e para kemi një histori të biznesit të drogës në qytetet Çikago dhe Majemi, në versionin modern ngjarja do të zhvillohet ne qytetin Los Angeles.
Ky film do të jetë me skenar të Jonathan Herman dhe me regji te Pablo Larrain. Se kush do të interpretoj rolin kryesor, mbete të shihet më vonë.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT