Filmi “Babai” në Filmfest Muchen

Në filmin “Babai” në të cilin luajnë: Astrit Kabashi, Enver Petrovci, Adriana Matoshi, Aurita Agushi, Armend Ismajli, Alban Ukaj, Xhevdet Jashari, Val Maloku etj., do të jetë pjesmarrës në festivalin e filmit në Munchen I cili mbahet nga data 25 qershor dhe zgjatë katër ditë.

Në listën e pjesëmarrësve figuron edhe filmi “Babai” që është mbështetur nga Qendra Kinematografike e Kosovës dhe nga një produksion gjerman, duke përfshirë edhe kooproduksione të Francës dhe Maqedonisë.

Për më shumë info mbi pjesëmarrjen e këtij filmi në këtë festival kliko këtu

- Advertisement -

MË TË FUNDIT