Filmat dhe emisionet më të priateruar në 2014

Veprimtari ilegale e shkarkimit të filmave si dhe emisioneve nga interneti, ndonëse ndëshkohet nga autoritetet dita ditës shënon rritje.
Një pjesë e madhe e shoqërisë shfrytëzojnë programe të ndryshme në mënyrë që të vijnë deri të filmi apo emisioni në mënyrë ilegale. Tech sot ka bërë një përmbledhje të filmave dhe emisioneve më të shkarkuara në mënyrë ilegale gjatë vitit 2014.
Kjo është përmbledhja :
10 emisionet më të piratëruara për 2014-n (Sipas TorrentFreak) janë:
 1. Game of Thrones:8.1 miliona shkarkime
  2. The Walking Dead: 4.8 miliona shkarkime
  3. The Big Bang Theory: 3.9 miliona shkarkime
  4. How I Met Your Mother: 3.5 miliona shkarkime
  5. Gotham: 3.2 miliona shkarkime
  6. Arrow: 2.9 miliona shkarkime
  7. Grey’s Anatomy: 2.8 miliona shkarkime
  8. Vikings: 2.7 miliona shkarkime
  9. Suits: 2.5 miliona shkarkime
  10. South Park: 2.4 miliona shkarkime
20 Filmat më të piratëruar për 2014-n janë:
 1. The Wolf of Wall Street: 30.035miliona shkarkime
  2.Frozen: 29.919 miliona shkarkime
  3. RoboCop (të dyja verzionet e 1987 dhe 2014): 29.879 miliona shkarkime
  4. Gravity: 29.357 miliona shkarkime
  5. The Hobbit: The Desolation of Smaug: 27.627 miliona shkarkime
  6. Thor: The Dark World: 25.749 miliona shkarkime
  7. Captain America: The Winter Soldier: 25.628 miliona shkarkime
  8. The Legend of Hercules: 25.137 miliona shkarkime
  9. X-Men: Days of Future Past: 24.380 miliona shkarkime
  10. 12 Years a Slave: 23.653 miliona shkarkime
  11. The Hunger Games: Catching Fire: 23.543 miliona shkarkime
  12. American Hustle: 23.143 miliona shkarkime
  13. 300: Rise of an Empire: 23.096 miliona shkarkime
  14. Transformers: Age of Extinction: 21.65 miliona shkarkime
  15. Godzilla: 20.956 miliona shkarkime
  16. Noah: 20.334 miliona shkarkime
  17. Divergent: 20.312 miliona shkarkime
  18. Edge of Tomorrow: 20.299 miliona shkarkime
  19. Captain Phillips: 19.817 miliona shkarkime
  20. Lone Survivor: 19.130 miliona shkarkime
- Advertisement -

MË TË FUNDIT