Fillon rindërtimi i shtëpive në Kroin e Vitakut

Në Kroin e Vitakut në veri të Mitrovicës, rreth orës 8:15 kanë filluar punimet në rindërtimin e shtëpive të shqiptarëve që ndodhën në thellësi të kësaj lagje.
Deri tani po punohet normalisht dhe situata është e qetë, ndërkohë që banorët shqiptar kanë thënë për KosovaPress se nëse ndodhë të ndërpriten punimet, ata do ta bllokojnë rrugën dhe do t’i ndërprenë punimet e ndërtimit të shtëpive të serbëve.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT