Fillon projekti i kanalizimit në këtë fshat të Drenasit

Në kuadër të investimeve kapitale që janë të planifikuara për t’u punuar gjatë këtij viti, ka filluar projekti i kanalizimit në fshatin Arllat të komunës së Drenasit.

Projekti në i kanalizimit është në gjatësi prej 2100 metra, njofton Drenicapress.

Kurse kanë përfunduar punimet në rrjetin e kanalizimit në fshatin Llapushnik dhe Negroc të Komunës së Drenasit./Drenicapress.info/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT