Fillon asfaltimi i rrugës që lidh fshatrat e Drenasit me të Skenderajt (Foto)

Kanë filluar punimet në asfaltimin e rrugës në fshatin Shtuticë të komunës së Drenasit.

Në vazhdën e punimeve në asfaltimin e rrugëve, Drejtoria për Planifikim Urban dhe Mbrojtje të Mjedisit gjatë realizimit të projekteve nga lista e investimeve kapitale, filluan edhe punimet në asfaltimin e rrugës në fshatin Shtuticë të komunës së Drenasit, rrugë kjo që lidhë fshatin Shtuticë me disa fshatra të komunës së Skënderajt.

Image may contain: outdoor

Image may contain: sky, road, outdoor and nature