Fillon asfaltimi i lagjes Sylkaj të fshatit Abri (FOTO)

    Ka filluar të shtrohet edhe shtresa e asfaltit për rrugën e lagjes Sylkaj nga fshati Abri. Punimet në këtë rrugë kanë filluar para më se  tri javësh dhe tanimë janë në fazën finale të tyre . Lidhur me rregullimin e kësaj rrugge një banorë i kësaj lagjeja për portalin Drenica Press u shpreh:”Jam shumë i kënaqur me asfaltimin e rrugës së lagjes sonë, pasi që një kohë kemi kërkuar që kjo rrugë të rregullohet se kemi pasur probleme e sidomos gjatë stinës së dimrit, por falë zotit ky problem u zgjidh edhe shpresojmë të mos kemi telashe më. Ndërkohë pritet që edhe projektet tjera të fillojnë nëpër fshatrat tjera të kësaj rrethine./drenicapress/