Fillojnë pakënaqësitë në VV: Haki Abazi ia adreson partisë disa ankesa, nuk shkoi fare në seancë

Deputeti i Vetëvendosjes (VV), Haki Abazi, nuk ka marrë sot pjesë në seancën e Kuvendit të Kosovës, ku dhe duket se ka pakënaqësi me partinë, shkruan Gazeta Metro.

Abazi ka thënë se mos-pjesëmarrja e tij lidhet me disa pakënaqësi të tij të cilat i ka transmetuar tek lidershipi i VV-së.

Ai ka thënë se pret që ankesat e tij të adresohen me kujdes dhe në kohë.
“Është hera e parë që sot nuk kam marrë pjesë në seancën e Kuvendit që nga zgjedhja ime deputet në këtë përbërje. Ka një sër faktorë që më ka shtyer të bëjë këtë veprim dhe në këtë kohë. Të gjitha i kam transmetuar tek lidershipi dhe pres që të adresohen me kujdes dhe në kohë”, ka shkruar Abazi.