Filloj asfaltimi i rrugëve në Runik (FOTO)

Sot, ka filluar asfaltimi i rrugëve lokale në Runik, i pranishëm ishte edhe Kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari, së bashku me nënkryetarin, Nuredin Lushtaku, dhe Drejtoreshën e Urbanizmit, Sanije Ahmeti.

Vlen të theksohet se sot ka filluar së pari asfaltimi i rrugës në Lagjën, “Llaushaku” që nuk ka qenë i përfshirë në projekt, mirëpo ishte premtim i Kryetarit Jashari për këta banorë dhe ashtu siç iu është premtuar asfaltimi i rrugës iu është realizuar.

Skenderaj po vazhdon me rregullimin e infrastrukturës rrugore në të gjithë territorin e saj.

Fotografia e Komuna Skenderaj

Fotografia e Komuna Skenderaj

Fotografia e Komuna Skenderaj

- Advertisement -

MË TË FUNDIT