Filloi dita e parë e shkollës, e kështu po e përjetojnë fëmijët (Foto)

Ndoshta këto fotografi më së miri tregojnë se si do të jetë ky vit shkollor!
Shprehjet e këtyre fëmijëve, tregojnë mirë si është nisja për në shkollë dhe si kthimi, transmeton lajmi.net.

Një listë më fotografi qesharake, ndoshta që secili prej nesh do e ketë përjetuar gjithashtu.

Të ngazëllyer, të emocionuar e të gëzuar tek nisen për në shkollë, por një dallim i madh kur ata kthehen nga shkolla.

Jo se shkolla të traumatizon, por këto fotografi dëshmojnë që fëmijët kanë gjasa të lodhen mjaft në një orar të plotë gjatë procesit mësimor. /lajmi.net

Para Dhe Pas Dita e parë e shkollës. E ardhmja Papritmas duket e zymtë.

Para Dhe Pas Dita e parë e shkollës

Vajza jonë nuk është Ok Me Going Back To School

Dita e parë e shkollës Vs ditën e dytë të shkollës

Ka dy lloje të Kids On Dita e parë e shkollës

First And Second Day At School

Before And After First Day Of School

First Submission. My Niece Had A Hard Day At School

My Son's First Day Of Preschool

My 7-year-old Was Not Interested In Going To School Today.

First Day Of School Is Rough.

Kindergarten Comes In With A Tko

Well School Was Clearly A Huge Success.

Before & After First Day Of Kindergarten

Kindergarten Is Rouuuuggghh.

First Day Of Jk-when It Was Time To Go Home I Couldn't Find Her.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT