Fifi zbuloi moshën që kishte kur u dashurua për herë të parë

Fifi i është përgjigjur pyetjeve të fansave.

Ajo së fundmi u dha mundësinë fansave të saj të pyesnin atë çfarë u intereson atyre, dhe ata nuk ngurruan të bënin pyetjet e tyre menjëherë.
Dikush nga fansat e saj ishte mjaft kurioz për ta pyetur se kur ishte dashuruar ajo për herë të parë.

“Në çfarë moshe je dashuruar për herë të parë?”

Fifi nuk ngurroi duke u përgjegjur se ajo ishte dashuruar për herë të parë në moshën 21 vjeçare.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT