“Ferronikeli” ndërpret punën, shkak kriza energjetike dhe rritja e çmimit

Për shkak të krizës energjetike në Evropë dhe ngritjes së çmimit të energjisë elektrike në tregjet globale, Fabrika “Ferronikeli” ka ndërprerë përkohësisht punën. Këtë e ka bërë të ditur kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci, duke thënë se ndërprerja është bërë deri në gjetjen e zgjidhjes, dhe se për komunën ky është lajm i dimbshëm, duke përmendur punëtorët e kësaj ndërmarrjeje.

“Në takim me z. Beribashi shfaqa tërë shqetësimin tim dhe solidaritetin me gjendjen e rëndë dhe urova që sa më shpejt të stabilizohet çmimi i energjisë në tregjet globale dhe kompania Feronikeli të operojë me sukses sikur deri më tani, si burim i të ardhurave për mijëra familje të komunës tonë dhe më gjerë”, ka shkruar ai në Facebook.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT