Feronikeli, investimi më i madh privat në Industrinë e rëndë

Feronikeli është investimi më i madh privat në industrinë e rëndë, në Kosovë.Ferronikeli punëson 1,018 punëtorë, si dhe mbi 300 përmes kontraktorëve të ndryshëm.
Deri më tani janë investuar € 60 milion dhe investimet vazhdojnë . Ferronikeli kontribuon me mbi 50% të eksportit të gjithëmbarshëm të Kosovës. Xehet eksportohen në mbarë botën: Itali, Gjermani, Belgjikë, Spanjë, Indi, Kinë dhe Kore.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT