Fermeri nga Skenderaj që këndon bukur (Video)

Fermeri nga Llausha e Skenderajt, Ismet Balaj, i cili është i njohur për kultivimin e dredhëzës, ka talent edhe në muzikë.
Balaj ka një zë të jashtëzakonshëm. Ai, jo vetëm që ka një zë të ëmbël, por me zërin e tij t’i “korit” këngëtarët, të cilët e quajnë vetën profesionist.  Balaj kohë pas pakohe në profilin e vet në “Facebook”, poston këngë, të cilat çdo herë i këndon “live”.
Për më shumë mund ta dëgjoni videon, në të cilën Balaj këndon “live” dhe pa instrumente muzikore.
https://www.youtube.com/watch?v=002wLjooNiY
- Advertisement -

MË TË FUNDIT