Ferma e pulave në Arllat prodhon rreth 8 mijë vezë në ditë (FOTO)

Laurita Muhadri-Bujupi nga fshati Arllat merret me prodhimin e vezëve ku fermen e saj ka rreth 16,000 mijë pula me prodhimtari ditore rreth 8000 mijë copë vezë.

Andaj kërkojmë nga të gjithë konsumatorët që të blejnë produktet vendore nga fermat e fermërve tanë pasi që cilësia është me mirë konsumi është me i sigurt dhe me i shëndetëtshme.

Shoqata e Shpendarive të Kosovës, ka alarmuar për rrezikun e konsumimit të vezëve që importohen nga Maqedonia e Veriut për shkak të sëmundjes së pulave.Andaj apelojmë te të gjithë konsumatorët që të kenë kujdes gjatë blerjes së vezëve.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT