Fëmija 6-vjeçar humb jetën në një pus

Një fëmijë 6-vjeçar ka rënë në në një pus me ujë dhe si pasojë ka humbur jetën.

Ngjarja ka ndodhur në fshatin Cërrnicë të Gjilanit dhe është konfirmuar edhe nga policia e rajonit të Gjilanit./Drenicapress.info/