Federica Mogherini sot viziton Kosovën

Shefja e Politikës së Jashtme të Bashkimit Evropian, Federica Mogherini, qëndron sot në Prishtinë.

Mogherini pritet të flasë në një seancë solemne të Kuvendit të Kosovës.

Vizita e saj vjen një ditë pasi Komisioni Evropian i ka propozuar Këshillit të Bashkimit Evropian dhe Parlamentit Evropian heqjen e vizave për qytetarët e Kosovës.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT