Fatmir Sheholli u tregon serbëve se pse po ikin masovikisht kosovarët!

Për ikjen masive të kosovarëve nuk mbet kush pa folur, ndërsa mediat serbe së fundi kanë filluar t’i japin hapësirë kësaj teme duke zgjedhur me kujdes edhe ata që e analizojnë atë.
Normalisht, se Fatmir Sheholli, ish agjent i UDB-së jugosllave është zgjedhur nga një televizion serb që të analizojë ikjen e madhe të kosovarëve këtyre javëve të fundit.
Duke u prezantuar si analist nga Kosova, Sheholli ka thënë se ikjen e sheh te mos zbatimin e udhëzimeve të raportit të progresit të BE-së nga autoritetet në Kosovë.
“Mos zbatimi i këtyre udhëzimeve të këtij raporti ndërkombëtar i cili flet për situatën e rëndë në Kosovë sot si rezultat e ka largimin masiv të qytetarëve të Kosovës, prej të cilëve 99 % janë shqiptarë, ndërsa një përqind janë nga komuniteti RAE”, ka thënë Sheholli për RTV Puls, transmeton Indeksonline.
Ai e ka hedhur poshtë edhe mundësinë që përmes rezolutës së miratuar në Kuvendin e Kosovës të ndalohet kjo ikje masive.
Sheholli ka insistuar që ikja masive mund të kuptohet nga statistikat që gjenden në raportet ndërkombëtare të organizatave ndërkombëtare që flasin për rritjen e papunësisë dhe varfërisë ekstreme. /Indeksonline/
- Advertisement -

MË TË FUNDIT