Fationi largohet nga Përputhen , kjo është arsyeja

Një situatë e pazakontë është krijuar në puntatën e sotme në “PërPuthen”, ku Fationi dhe Erisi, djali i ri që i është bashkuar emisionit, u përfshinë në një konflikt.

Por ai u kundërshtua nga Fationi dhe mes tyre nisi një debat i fortë. Por në një moment, Fationi u ngrit nga vendi dhe shkoi në drejtim të Erisit, ndërsa të gjithë djemtë e tjerë u ngritën për të mos i lënë ata që të përfshiheshin në një konflikt fizik, ndërsa transmetimi u ndërpre.

Pas kësaj Fationi bëri një postim në Instagram ku shkruan se lajmëron se po largohem nga Përputhen.

Ai thotë se nuk mund të bëhet më pjesë e intrigave, mashtrimeve , viktimizimeve , lotëve të krokodilit dhe dyfytyrësisë që tjerë janë dhe tjerë hiqen para publikut.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT