Familja nga Gjilani bëhet me banesë, donatori deshi të mbetej anonim (Video)

Në një atmosferë të lotëve të gëzimit, familja 6 anëtarëshe e Ali Shabanit nga Gjilani është bërë me banesë të tyren.Kjo familje, përveç kushteve të rënda në të cilat jetonte, nuk kishte as vendbanimin e saj.

Përveç gjendjes së rëndë ekonomike që rëndonte, anëtarja më e vjetër e familjes rënkonte nga sëmundja, gjë e cila e vështirësonte çdo ditë e më tepër jetën e të zotit të shtëpisë, Ali Shabani.

Por tash, vuajtja dhe ditët e rënda po përfundojnë, sepse shoqata humanitare “Jetimat e Ballkanit”, e ka surprizuar për të mirë këtë familje, duke ia dhuruar çelësat e banesës së re.

Sipas drejtorit të “Jetimat e Ballkanit”, donatori i cili ka bërë blerjen e kësaj banese ka dashur që të mbes abononim. /Telegrafi/

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT