Familja Neziri nga Komuna e Skenderajt ndihmojnë popullin Afrikan me hapjen e një burimi të ujit (VIDEO)

Familja Neziri nga Komuna e Skënderait ndihmojnë popullin Afrikan  me hapjen e një burimi të ujit në një pjesë të një vendbanimi në periferi të vendit.

Familja Neziri janë nga Fshati Krasmiroc i Komunës së Skënderait, një pjesë e madhë e Familjes jetojnë dhe veprojnë në Gjermani. Kryefamiljari Ragip Neziri me djemtë e tijë investuan që një vendbanim Afrikan më shumë mungesë të ujit të pirjes tani ata kanë burimin e ujit të pijes, dhe banorët falenderojnë Familjen Neziri për këtë ndihmë.

Familja Neziri është njëra prej familjeve që njihet për bamirësi edhe në Kosovë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT