Familja emigrante në Gjermani e quajnë vajzën Angela Merkel dhe ja çfarë kanë bërë autoritetet gjermane

Një familje siriane në Gjermani e kanë quajtur vajzën e tyre Angela Merkel për nder të kancelares gjermane, por kjo nuk iu ka bërë përshtypjeve autoriteteve të shtetit. Kërkesa e tyre për azil, është refuzuar! Mamon Al-Hamza mbërriti në Gjermani vitin e kaluar me gruan e tij Tema, e cila lindi një vajzë në dhjetorin e kaluar.
Dhe për të treguar mirënjohjen për kancelaren gjermane, Al-Hamza dhe gruaja e tij, vajzën e tyre e quajtën Angela Merkel, transmeton lajmi.net.
Megjithatë, familja që tani jetojnë në Moenchengladbach kanë marrë nj letër refuzuese nga autoritetet gjermane pr kërkesën e azilit.
Atyre iu është dhënë urdhëri të largohen nga vendi për ndonjë vend tjetër të sigurtë, mbase në Turqi, por e rëndësishme është se respekti i tyre ndaj kancelares gjermane, nuk iu ka kryer aspak punë

- Advertisement -

MË TË FUNDIT