Familja e Besim Morinës nga Pantina e Vushtrrisë bëhet me shtëpi të re

Edhe një familje nga Vushtrria tani e tutje do të ketë të zgjidhur problemin e kulmit mbi kokë.

Kryefamiljari Besim Morina sot i është gëzuar lajmit se ai është bërë me shtëpi të re.Për lajmin e mirë u kujdes Halil Kastrati, ashtu siç u kujdes që ai dhe familja e tij falë ndihmës së shoqatës “Jetimat e Ballkanit” të bëhet me shtëpi të re.

“Në këtë dunja vetëm 1 shtëpi ta kem për fëmijët” ishte shprehur familjari Morina, ëndërr të cilën e bëri realitet Halil Kastrati, dhe “Jetimat e Ballkanit”.

Në vijim gjeni videon e postuar në faqen zyrtare të “Jetimave të Ballkanit”:

- Advertisement -

MË TË FUNDIT