Fakte të mistershme për hapësirën (Video)

Forma e tokës po ndryshon dita ditës, nga lëvizja e pllakave tektonike.

Mirëpo, nuk është vetëm forma e tokës, ajo të cilën nuk e dini saktësisht se si është, pavarësisht asaj se si e mësoni në gjeografi.

Mite të tjera që mbulojnë hapësirën janë tregues të një lëmshi të pafundëm njohurish për të cilat njerëzve u duhen miliarda vite t’i mësojnë, e sërish do të mbeten gjëra të pazbuluara, shkruan lajmi.net

Megjithatë, në videon më poshtë do të jeni në dijeni për pesë mitet të cilat janë vërtetuar, e pavarësisht kësaj, mbeten të mistershme.

Shikoni dhe mësoni se cilat janë ato.