Fahri Musliu në një emision televiziv serb: Të rinjtë në Kosovë e dëgjojnë Cecën (Video)

     

     

    Gazetari i njohur nga Prizreni Fahri Musliu, që jeton në Beograd, në një emision televiziv serb, duke folur për realitetin në Kosovë ka thënë se rinia kosovare është e izoluar, por ai ka theksuar se të rinjtë dëgjojnë këngëtarët serbë.

    Musliu ka thënë se të rinjtë kosovarë dëgjojnë këngëtaren serbe Ceca, Zdravko Colic dhe bendin boshnjak Hari Mata Hari.

    Për preferencat muzikore të të rinjve nga Kosova Musliu flet nga minuta 1:05:02.