Fadil Nura: Mbyllja e Ambulancës në Likoc e papranueshme, shumë shpejt do të hapim derën për QMF-s në Likoc (FOTO)

Kryetari i Skenderajt, Fadil Nura ka vizituaur Qendrën e Mjekësisë Familjare në Likoc, por aty ishte dera mbyllur dhe ka muaj që nuk kryen shërbimet për qytetarët, shkruan Drenica Press.

Kryetari Nura me këtë rast tha se është i papranueshëm vendimi për të mbyllur QMF-n, në Likoc. Ai u zotua që brenda pak ditësh do të hap për shërbim të qytetarëve, ku ndër të tjera shtoi se ky vend ka ofruar shërbime mjekësore në kohë lufte dhe meriton një respekt e kujdes të veçantë, përcjellë Drenica Press.

Ai tha se: “Mungesa e shërbimeve mjekësore dhe mbyllja e Qendrës së Mjekësie Familjare në Bashkësinë Lokale në Likoc, janë të papranueshme. Një vend që në rrethana lufte ka ofruar shërbime mjekësore, jo vetëm për Likocin e Drenicën, por edhe më gjerë, meriton kujdes! Nuk do ta lëmë Likocin dhe fshatrat e kësaj pjese pa shërbime.

Brenda pak ditësh do ta hapim derën e shërbimeve në QMF-në e Likocit./DRENICA PRESS/
- Advertisement -

MË TË FUNDIT