Fadil Nura, bashkë me drejtorin e bujqësisë, në përkrahje të bujqëve të Skenderajt, përkrahen 32 bujq (FOTO)

Në një ceremoni të organizuar, sot është bërë shpërndarja e pajisjeve bujqësore, përkatësisht makinave mjelëse dhe laktofrizave, në kuadër të thirrjes publike të Drejtorisë së Bujqësisë në Komunën e Skenderajt, si dhe në kuadër të planit qeverisës së kryetarit Fadil Nura, për të zhvilluar sektorët e bujqësisë.
Kryetari Nura, i pranishëm në këtë ceremoni, duke i uruar 32 fermerët përfitues, ka thënë se Komuna e Skenderajt do të vazhdojë përkrahjen pandërprerë për bujqit dhe fermerët, në mënyrë që të zhvillohet ekonomia lokale.
Edhe drejtori për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural, Behxhet Maliqi, i ka përgëzuar fermerët, ndërsa ka njoftuar se këtë vit buxheti për bujqësi është për 50 mijë euro më i lartë.
Komuna e Skenderaj, me gjithë mungesën e mbështetjes nga niveli qendror, po bën përpjekje të vazhdueshme që të subvencionojë bujqit dhe fermerët.i

- Advertisement -

MË TË FUNDIT