Fadil Maloku: Bashkimi Kombëtar “Mision i Pamundur”

Në një postim në facebook, Profesori i Sociologjisë Fadil Maloku shkruan për takimin e dy qeverive, asaj të Shqipërisë dhe Kosovës e mbajtur dje në Tiranë. Prof. Maloku thotë që bashkimi kombëtar nuk bëhet nga njerëzit e dyshuar për korrupsion dhe krim të organizuar. Ai këtë e quan mision të pamundur.
Postimi i plotë i Prof. Fadil Malokut
FINALJA E “BASHKIMIT KOMBËTAR”!
“Sitting, meeting, eating, doing nothing…”!Bashkimi kombëtar… me te dyshuarit për korrupsion dhe krim të organizuar vështirë që mund të bëhet! Apo më mirë me thënë; Ai është IMPOSSIBLE MISSION!
- Advertisement -

MË TË FUNDIT