Facebook vendoset në një lokacion të ri

Rrjeti i njohur social Facebook është vendos në lokacionin e ri. Vendi ku është vendos tani është Menlo Park në Kaliforni, në një hapësirë prej 430.000 metra katrorësh, duke dhënë një pamje mjaft mbresëlënëse dhe të mahnitshëm.
Vendosjen në lokacionin e ri e ka konfirmuar vetë themeluesi i Facebook, Mark Zuckerberg, përmes faqes zyrtare në rrjetin social Facebook.
Për të parë se si duket vendi ku është vendos selia e re e Facebook shih videon më poshtë:
- Advertisement -

MË TË FUNDIT